Olcsón megússza a színész a dührohamot

Kártérítéssel megússza Bill Murray amerikai színész, hogy egy kaliforniai bár tetőterében elvette két rajongója mobiltelefonját és lehajította a második emeletről.

Az incidens csütörtökön történt a tengerparti Carmel Vesuvio nevű bárjában, ahol a hírességek éves golfversenyét tartották. A KSBW nevű kaliforniai műsorszolgáltató a bárban tequila partyt rendezett, melynek házigazdája a színész-énekes Justin Timberlake volt.  A hely tulajdonosa elmondta, hogy a 65 éves Murray nem ivott semmit, nem részegségsége miatt csinált felfordulást, egyszerűen szörnyen felbosszantotta, hogy folyamatosan az arcába villogtak a vakuk, és folyamatosan fotózzák őt.

A színész kisebb balhét csinált, melynek tetőpontján elmart két mobiltelefont és lehajította őket az épületről. Az incidenshez a rendőröket is riasztották, de mire kiérkeztek, Murray eltűnt.

A BBC több forrásra hivatkozva azt írja, a rendőrség nem indít büntetőeljárást, mert a mobiltelefonok gazdái nem akarnak feljelentést tenni. Megelégszenek azzal, ha a színész megtéríti a kárukat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.