Olaszországi lányfuttatás miatt nyomoznak Keleti Györgyi ellen

Nagy bajban van a 34 éves Keleti Györgyi, írja a Blikk. Az olasz rendőrség gyanúja szerint az egykori honvédelmi miniszter lánya nemcsak saját testét bocsátotta áruba, hanem más lányokat is beszervezett. Az olasz rendőrök már felkeresték a magyar Nemzeti Nyomozó Irodát, hogy adatokat gyűjtsenek.

A kerítés büntetőjogi kategória, mondja a Blikknek dr. Kamarás Péter ügyvéd, hiszen a törvény szerint aki haszonszerzés céljából valakit közösülésre vagy fajtalanságra másnak megszerez, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Az olasz hatóságok amiatt nyomoznak, hogy - gyanújuk szerint - Keleti Györgyi több magyar lányt is bevont a munkába, vagyis futtatta őket. - A Nemzeti Nyomozó Iroda az olasz hatóságok előterjesztésére, amelyet a Legfőbb Ügyészség is jóváhagyott, teljesített jogsegélyt. Tekintettel arra, hogy a nyomozást az olasz hatóságok folytatják, nem áll módunkban nyilatkozni - közölte szűkszavúan az újság megkeresésére a Nemzeti Nyomozó Iroda sajtóosztálya.

Keleti Györgyi nem kívánt nyilatkozni. Keleti György volt honvédelmi miniszter a laptól hallott a nyomozásról. Meglepődött. Nem tudott a lánya ellen folyó eljárásról, amelynek részleteiről az újságírót kérdezgette. Az első döbbenet után időt kért, hogy magához térhessen. Kérte, hogy fél óra múlva hívják vissza, de aztán már nem tudták elérni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.