Olasz villára fáj Madonna foga

A Velencei Filmfesztiválon rendezőként részt vevő Madonna az északkelet-olaszországi lagunák közelében keres magának villát.

Velencében túl nagy a tömeg és a zaj, Vicenzában veszek villát - jelentette ki a fesztiválon Madonna, a popénekesből lett rendező, aki az olasz sajtó értesülései szerint már ki is választotta a neki tetsző palotát: a vicenzai Villa Saracenót, Veneto tartomány egyik legszebb villáját, amelyet Andrea Palladio 16. századi építész tervezett. Az épületet az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális szervezete, az UNESCO 1996-ban a világörökség részévé nyilvánította.

Az olasz lapok megelégedéssel nyugtázták, hogy a Maria Luisa Veronica Ciccone néven anyakönyvezett popcsillag kötődik olasz gyökereihez. Madonna első sikerének, a Like a Virgin című dalnak a videóját is Velencében forgatták. Az újságok idézik Madonna évekkel ezelőtti nyilatkozatát: "olasz származásomat bizonyítja, hogy gesztikulálva beszélek, gyakran sírok, szenvedélyes vagyok és szeretem a szép cipőket".

Nem a popénekesnő fedezte fel a venetói villák szépségét, a hollywoodi sztárok közül egyre többen vásárolnak ingatlant Velence környékén. Ott vett magának házat Leonardo DiCaprio és az ingatlanközvetítők már a megfelelő villát keresik az Angelina Jolie-Brad Pitt párosnak is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.