Ököllel verte, majd fejbe rúgta a Blikk újságíróját a VV4 játékosa

A VV4, agresszív viselkedés miatt kizárt játékosa, Márki Zsuzsi emberi mivoltából kivetkőzve megtámadta, ütötte, rúgta a Blikk egyik munkatársát tegnap fényes nappal egy bevásárlóközpontban.

Az egykori playmate, aki múlt héten még büszkén mesélte a Blikk hasábjain, hogy havi félmilliót keres egy németországi erotikakiállításon, egy jó sztorival hívta az egyik belvárosi bevásárlóközpontba találkozóra a cikk szerzőjét, Somogyi Nórát.

A playmate azonnal ordítani kezdett az újságíróval, fennhangon kérte számon, hogyan írhatta azt a Blikk, hogy a testéből él. Szerinte ugyanis a lányokkal és egy vibrátorral folytatott nemi aktus nem tartozik bele a szex fogalmába, így ő nem is szexszel keresi a napi betevőjét, majd egy váratlan és hatalmas ökölcsapással neki támadt kolléganőnknek - írja a Blikk.

Védekezésre nem volt idő, a magából kifordult modell háromszor ütött ököllel egymás után, majd a padlóra rántotta Nórát. Ez azonban még nem volt elég neki, földön ülő, a sokktol szinte megbénult újságírót tovább bántalmazta, négyszer belerúgott, ebből kettőt kifejezetten a fejére célzott, egy pedig a vesét találta el, majd újabb ökölcsapások következtek, és végezetül hozzávágta méretes mobiltelefonját. Eközben Márki ismeretlen barátnője szenvtelenül végig videóra vette a brutális jelenetet a telefonjával, a járókelők pedig – mintha mi sem történt volna – elsétáltak mellettük.

A playmate és társa ezek után távozott a helyszínről, míg az újságíró magához térve az első megrázkódtatásból, azonnal hívta a rendőrséget, akik fél óra múlva már a tetthelyen helyszíneltek. A Blikk munkatársa ezek után a 8. kerületi rendőrkapitányságon feljelentést tett támadója és társa ellen, majd látleletet vetetett sérüléseiről. Ugyanezt az időt támadója azzal töltötte, világgá kürtölte „hőstettét", a barátnője által készített videó egy részletét, amelyen a súlyosabb bántalmazások nem látszanak, feltette a közösségi oldalára a következő kísérőszöveggel: „Na így jár aki valótlant dolgokat írkál!!! Gratulálok Somogyi Nóra!!!" 

A cikk további tartalmát itt tekintheti meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.