Obamával is találkozott Shakira a Fehér Házban

A kolumbiai énekesnő az UNICEF jótékonysági nagyköveteként az USA gyermekekkel kapcsolatos politikájáról beszélgetett az amerikai elnökkel.

Az Egyesült Államok gyermekekkel kapcsolatos politikájáról beszélgetett Shakira kolumbiai énekesnő Barack Obamával a Fehér Házban.

Shakira tavaly Berlinben
Berlin, 2009. november 5. SHAKIRA kolumbiai énekesnő az MTV Európa Zenedíjainak átadási ünnepségére érkezik Berlinben 2009. november 5-én. (MTI/EPA/Sören Stache)

Az amerikai elnök és az énekesnő rövid hétfői találkozóját megelőzően Shakira a nemzetbiztonsági tanács és a belpolitikai tanács szakembereivel beszélgetett a gyermekek korai fejlesztéséről.

Egy, a Fehér Házban dolgozó hivatalnok szerint Shakira a megbeszélés után "ugrott be" Obamához, hogy személyesen üdvözölje az Egyesült Államok elnökét. A nyilatkozó tisztviselő neve elhallgatását kérte, mivel a rövid találkozó nem szerepelt az elnök hivatalos programjában.

Shakira az UNICEF jótékonysági nagykövete és a szegény gyermekek pártfogója. Az USA Today szerint az eénekesnő nemrég a Világbankkal is tárgyalt a latin-amerikai és karibi térség gyermekeinek helyzetéről.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.