Obama szerint Tiger Woods megérdemel még egy esélyt

Az amerikai elnök szerint a szexbotránya után az áprilisban visszatérő golfbajnok, Tiger Woods ugyanolyan kiválóan fog játszani a jövőben is, mint korábban.

"Azt hiszem, Tiger megértette, hogy becsapta, elárulta a családját, s ezt most jóvá kell tennie - mondta Obama a Fox Newsnak adott interjújában a világelső hűtlenségével kapcsolatban. - Ezt a problémát neki kell személyesen megoldania, s remélem, hogy képes lesz rá. Abban pedig biztos vagyok, hogy ugyanolyan csodálatosan fog golfozni, mint eddig."

Tiger Woods
Tiger Woods of the U.S. watches his drive from the fifth tee during the final round of the 2009 PGA Championship golf tournament at Hazeltine National Golf Club in Chaska, Minnesota, August 16, 2009. REUTERS/Jeff Haynes (UNITED STATES SPORT GOLF IMAGES OF THE DAY)

A Major-tornákon 14-szer győztes Woodsot egyik vetélytársa, a tavalyi Mastersen második Kenny Perry is a védelmébe vette, sőt az egész országot kérte meg, hogy bocsásson meg neki.

"Mindannyian követünk el hibákat - nyilatkozta a 49 éves játékos. - Bízom benne, hogy olyan ország a miénk, amely megbocsát neki. Azt gondolom, mindenki megérdemel egy második esélyt."

Perry azt is elmondta, ha legközelebb találkozik Woodsszal, megöleli majd, és felajánlja neki a segítségét.
A világ legjobban kereső sportolójáról decemberben derült ki, hogy éveken keresztül több nővel is csalta feleségét. Woods elismerte hűtlenkedéseit, s februári sajtótájékoztatóján jelezte, hogy az év elejétől pszichológiai terápián vesz részt. Áprilisi visszatérésének hírét kedden közleményben tudatta a világgal.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.