Nyomtalanul eltűnt a népszerű zenész

Két hete nyomtalanul eltűnt Farkas Mihály, a népszerű dzsesszzongorista. Az 54 éves, nőtlen, gyermektelen zenész barátai nem hiszik, hogy öngyilkosság történhetett – írja keddi számában a Bors.

Farkas Mihály november 22-én ment el II. kerületi lakásából telefon, iratok és kabát nélkül. Barátai elmondása szerint a rendőrség öngyilkosságra gyanakodott és felmerült, hogy az eltűnésben szerepe lehet egy kínai hölgynek, aki állítólag fontos szerepet játszott Farkas életében.

Farkast a rendőrséég is eltűntként keresi
Farkast a rendőrség is eltűntként keresi
Facebook

Tóth István zenésztárs, Farkas jó barátja a bulvárlapnak elmondta, hogy az öngyilkosságot nem tartják valószínűnek, és erről igyekeztek meggyőzni a rendőrséget is.

– Ko­moly szakmai dolgokra készült. Az utóbbi egy-két évben sokat dolgoztam vele, mint szerzőtárs, sőt még az eltűnése napján is beszéltünk telefonon – mondja Tóth, aki szerint Farkas jókedvű volt, terveket szőtt, és megbeszélt találkozók vártak rá.

A zongorista keresését barátai megpróbálják maguk is segíteni, még közösségi oldalt is készítettek, hogy azonnal informálni tudjanak mindenkit, ha új nyomra találnak. Sokan így értesülhettek arról is, hogy Mihály életében fontos volt egy nő, akiről csak néhányan tudtak.

– Van egy kínai lány a dologban. Volt egy szerelmi csalódása Misinek. Szerette ezt a lányt, a lány viszont nem viszonozta. A rendőröktől úgy tudjuk, hogy Misi telefonja híváslistájának átvizsgálása után beszéltek ezzel a lánnyal, aki először még azt is letagadta, hogy ismeri Misit. Nekünk azt mondták, még nem találták meg, mert feltöltőkártyás telefonja van – árulta el a részleteket Tóth István.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.