Nyolcéves kisfiút tartott rabszolgaként a marihuánatermesztő család

A fiú egy kétszer kétméteres bádogdobozban élt Ausztráliuában egy Taree melletti farmon, Sydney-től 300 kilométerre északra.

A nyolc év körüli kisfiú teljesen elzárva élt a külvilágtól a kis föld alatti odúban, ahonnan csak akkor jöhetett ki, ha el kellett végezni a munkát. A kétszer kétméteres bádogdobozban, ahol élt, mindössze egy matrac volt, amelyen aludhatott, és egy vödör, amelyben a dolgát elvégezhette.

A farm elleni rendőrségi rajtaütés során kannabisz-ültetvényt is találtak, mintegy 225 tő marihuánával. A farmon élt a kisfiú három testvére, a kilencéves nővére és a két öccse is, akik közül a legkisebb mindössze egyéves. A hatóságok három embert vettek őrizetbe, a gyermekek 26 éves anyját és a nála két évvel idősebb apját, valamint a gyerekek 19 éves nagybátyját. Tiltott növény termesztésével és drogkereskedelemmel vádolják őket - írja a news.com.au.

A család az év elején költözött a farmra. Peter McKenna nyomozó a Newcastle Heraldnak elmondta, hogy a nyolcéves kisfiút folyamatosan bántalmazták, hetek óta a bádogdobozban élt, amikor a rajtaütésben kiszabadították. A szomszédok azt mondták, csak ritkán látták a bezárt kisfiút, testvéreivel gyakrabban találkoztak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.