Nyolc új iPhone-t kapott a milliárdos kiskedvence

A kínai Apple-rajongók alig bírták kivárni a sorukat múlt héten, hogy kezükbe vehessék az iPhone 7-et. Egy valakinek biztos nem kellett aggódnia, hogy lemarad a cég legújabb csúcstelefonjáról. Coco, az alaszkai malamut ugyanis egyszerre nyolc darabot is kapott dúsgazdag gazdájától, a 28 éves Wang Sicongtól, aki a kínai milliárdos, Wang Jianlin fia. A iPhone-tulajdonos kutyáról készült fotók fel is kerültek Coco Weibo-profiljára, ami Kínában a Twitternek felel meg.

Weibo

Kínában az új iPhone-t 7,988 jüanért, azaz körülbelül 330 ezer forintért adják. Nem ez azonban az első alkalom, hogy Coco ilyen drága ajándékot kap, a kutya tavaly két, igen drága szíjjal ellátott Apple Watch-ot viselt a közösségi felületen megjelent képeken.

Wangot már sokszor érte kritika amiatt, hogy kérkedik a gazdagságával. Tavaly a Xinhua hírügynökség egy kommentárt is közölt a viselkedéséről, ebben azzal vádolták, hogy beszennyezi a kínai emberek puritán életmódját, és figyelmeztettek, hogy senki se másolja az "arrogáns és közönséges" hírességet.

A hírügynökség azt is megjegyezte, hogy Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökhöz hasonlóan viselkedik, főleg, miután Wang kijelentette, az egyetlen szempont nála a párválasztásnál, hogy a nőnek nagy melle legyen. Életmódja olyan felháborodást váltott ki, hogy a harminc milliárd dolláros vagyonnal rendelkező apja még az állami tévében is beszélt, és fia magatartását a nyugati iskoláztatásra fogta.(CNN)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.