Nyolc embert mészároltak le Ohióban, a gyilkosok szökésben

Fejbelőtték egy család nyolc tagját az egyesült államokbeli Ohióban. A mészárlást három gyerek élte túl. A gyilkosok még szökésben vannak. 
A támadás helyi idő szerint péntek hajnalban történt, Pike megyében, négy lakóházban. Az áldozatok ugyanannak a családnak a tagjai voltak. A hatóságok szerint mindegyiküket fejbe lőtték.

Az áldozatok között hét felnőtt és egy 16 éves fiú van, három kisgyerek, köztük egy négynapos csecsemő túlélte a mészárlást - írja a Guardian. A babát a halott édesanyja mellett találták meg. A másik két gyerek hathónapos és hároméves.

Mike DeWine ohiói főügyész szerint a bizonyítékok alapján arra következtetnek, hogy a nyolc áldozatot az ágyukban lőtték agyon. A hatóságok azt valószínűsítik, hogy a szörnyű leszámolást nem egy, hanem több ember követte el.

A rendőrségnek egyelőre semmilyen információja nincs a tettesekről és az indítékukról. A környék lakóit sorra kihallgatták. A hatóságok arra figyelmeztették a lakosokat s a család rokonait, hogy legyenek óvatosak. A megyében rengeteg rendőr tartózkodik.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.