Valójában férfi a nőnek hitt mohácsi gyilkos

November 16-án Mohácson a rendőrség megtalálta egy 69 éves német asszony és 71 éves férje holttestét. A rendőrség három német állampolgárt gyanúsított meg a gyilkossággal. Furcsa fordulatot hozott az ügy.

Még a sokat próbált börtönőrök is meglepődtek, amikor a fogdán levetkőztették a német nyugdíjasokat elásó banda női tagját, Ania B.-t (23), ugyanis kiderült róla, hogy férfi, írja a mohácsi gyilkosságról szóló riportjában a Blikk. Az első megrökönyödés után természetesen a vele egyneműekkel került egy zárkába.

A nőnek hitt férfi két bűntársával, Manuel B.-vel (38) - aki papíron a férje - és annak unokatestvérével, Behrendt T.-vel (42) januárban költöztek a Baranya megyei Monyoródra. Gyorsan összebarátkoztak a már régebb óta ott élő - szintén német - idős házaspárral. Hetente többször is összejártak, együtt sütöttek-főztek. Az összejárásnak az lett a vége, hogy az öregek minden vagyonukat Manuel B. nevére íratták. Nyár vége óta senki sem látta őket a faluban.

Hétfő éjszaka a rendőrök Mohácson, a volt Fűszértraktáráruház udvarán feltörették az aszfaltot, és öt méter mélyen megtalálták egy 69 éves német asszony holttestét. Két nappal később folytatták a kutatást, amelynek során a nő 71 éves férjének maradványaira is ráleltek. A rendőrök ugyanabban a gödörben találtak rá a férfi ra is, csak éppen egy méterrel mélyebben. A holttesteket feltehetően munkagép segítségével temették el. A gyanúsítottak tagadják, hogy bármi közük lenne az idős pár meggyilkolásához.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.