Nőket kényeztetnek Szegeden

Férfi hosztok kényeztetik a vendégeket a Nők Éjszakáján Szegeden. De lesz sminkes és plasztikai sebész is.

„Mert a hölgyek megérdemlik!” – ez volt a kiinduló gondolata annak a rendezvénynek, mely pénteken várja az érdeklődőket a szegedi IH Rendezvényközpontban; a vendégek több divatbemutatót láthatnak, és kényeztető szépészeti kezelések sorát próbálhatják ki a hagyományteremtő I. Nők Éjszakáján – mondta el a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján, kedden a főszervező.

Mint Almási Anita kifejtette, április 30-án, a I. Fashion & Bride Show a résztvevőknek a lehető legtöbb információt próbálja átadni a tavaszi-nyári divattrendekről, legyen szó ruháról, sminkről vagy éppen frizuráról. A nagyteremben a folyamatos divatbemutatókon több divatház vonultatja fel utcai és alkalmi ruha, cipő, táska, kiegészítő, fehérnemű, fürdőruha kollekcióját, de a 2010-es év menyasszonyi ruhái is láthatók majd.

A hölgyek kényeztetéséről a földszinten az ország legjobb szépségszalonjai gondoskodnak. Mesterfodrászok és kozmetikusok dolgoznak, plasztikai sebészek adnak tanácsot, fitnesztermek mutatkoznak be. Azaz igyekeznek megmutatni azt, ami idén divatos, és azt, ami ajánlatos a nyári felkészüléshez.

Az esten férfi hosztok kínálják majd a frissítőket. Mint a szervező elmondta, bár a célközönség a 25-35 éves korosztály, természetesen a fiatalabbakat, és a fiatalos anyukákat is várják. A szervezők több száz érdeklődőre számítanak. A rendezvény célja, hogy széleskörű tájékoztatást adjon az idei nyári divatról.

A Nők Éjszakája a tervek szerint évente kétszer várja majd a hölgyeket Szegeden, legközelebb októberben, az őszi-téli trendekkel. Mint ahogy Almási Anita fogalmazott, bár a Napfény városában szervezték meg először a Fashion & Bride Show-t, szeretnék rövidesen az ország több pontján is vendégül látni a hölgyeket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.