Nincs túlélője a nepáli légiszerencsétlenségnek

Nepálban csütörtökön megtalálták a radarok képernyőiről előző nap eltűnt repülőgép roncsait: a légi szerencsétlenségben az utasok és a gép személyzete - összesen 22 ember - életét vesztette.

A nepáli rendőrség szóvivője az utasszállító kisgép baleset kapcsán arról tájékoztatott, hogy a mentőegységek 20 holttestet már megtaláltak, kettőt még keresnek, s azt egyértelműen kizárják, hogy bárki túlélhette volna a szerencsétlenséget.

A legénység három tagja és 18 utas nepáli állampolgár volt, míg az egyik utas egy Tibetből származó amerikai állampolgár volt.

A nepáli hadsereg által közzétett képen katonák viszik egy szállítógéphez az áldozatok maradványait
Katmandu, 2010. december 16. A nepáli hadsereg által közzétett képen katonák viszik egy szállítógéphez az áldozatok maradványait a Tara Air nepáli belföldi légitársaság lezuhant gépének roncsai mellől a nepáli Okhaldunga régióban 2010. december 16-án. Az utasszállító előző nap szállt fel Katmandu úti céllal a kelet-nepáli hegyekben fekvő Lamidanda településről, majd percek múlva eltűnt a radarok képernyőiről. A gépen utazó 22 ember életét vesztette a szerencsétlenségben. (MTI/EPA/Nepáli hadsereg)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.