Néző vette észre, hogy a színészt tényleg felakasztották

Az előadás akasztási jelenete valósághűbbre sikerült a tervezettnél. A 27 éves olasz színész kómában van. 

Szerepe szerint Raphael Schumachert felakasztják a színpadon. A jelenet azonban túlságosan valósághűre sikeredett, a színészt tényleg felkötötték – írja az Independent. Egy néző vette észre, hogy a színész nyaka körül megfeszül a hurok. A fiatal férfit azonnal kórházba szállították, azonban egyelőre kómában van.

Schumacher a Pisa történelmi belvárosában található Teatro Luxban lépett fel a Mirages című hat jelenetből álló darabban. Az előadás jeleneteit a színház hat különböző pontján mutatták be, amelyek között a nézőknek kellett sétálni. A kérdéses jelenetet egyszer már sikeresen előadták aznap este a Teatro Lux udvarán.

A közönség egyik tagja, egy végzős orvostanhallgató vette észre, hogy valami baj van, amikor a jelenetben maszkot viselő Schumacher elkezdett remegni. Odarohant a színészhez, és meglazította a hurkot, majd a földre engedte a férfit egy másik néző segítségével.  

A rendőrségi nyomozás keretében lezárták a színházat. Kihallgatják a társulatot és a nézőket – értesült a The Times.

Egyes beszámolók szerint a dobozt, amelyen Schumacher állt volna az akasztási jelenetben, elmozdították. Ezenkívül egy hámot is kellett volna viselnie. 

„A huroknak nem lett volna szabad valódinak lennie, és a hámnak el kellett volna kapnia, amikor leesik. Nem tudom megmagyarázni, hogy történhet ilyesmi” – mondta az egyik színész.

Schumacher édesanyja visszautasította a rendőrség azon feltételezését, hogy a fia öngyilkosságot kísérelt meg. 

„A fiam most vesztette el az apját, és most ért véget egy kapcsolata, de ismét megtalálta a lelki egyensúlyát. Nem hagyott búcsúlevelet, és nem volt oka megölni magát” – mondta az asszony.

Az olasz színész egyelőre nem nyerte vissza az öntudatát. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.