Nevelési célzattal erőszakoltatta meg a lányát egy pécsi nő

Józan ésszel felfoghatatlan dolgok történtek - mondta az ügyész annak a pécsi nőnek a tárgyalásán, aki két évvel ezelőtt unokatestvérével erőszakoltatta meg 13 éves lányát.

Az anya betegesen rettegett attól, hogy a gyermeke züllött életet fog élni, ezért unokatestvérével leitatta és kikötözte. Míg a férfi erőszakolta a 13 éves lányt, az anya szomszéd szobában várakozott.

Az M1 bírósági bejátszása szerint a két vádlott első ránézésre ártalmatlan embereknek tűnnek, nehéz elképzelni, hogy a szörnyű tettre képesek voltak.

Mária nem sokkal az eset előtt találkozott rég nem látott unokatestvérével, Zsolttal. Kiderült, hogy hasonló gyülekezetbe járnak. A férfi először kedvesnagybácsiként viselkedett a nő lányával, később azonban szemet vetett rá. Később kitalálták, hogy a lányt „meg kell leckéztetni”, nehogy zülleni kezdjen.

A rémült gyermek hiába sikoltozott, s kért segítséget anyjától, ő végighallgatta, ahogy az unokatestvére megerőszakolja. Az eset után még többször előfordult, hogy a nagybácsi azt kérte a lánytól, üljön az ölébe, és a melleit is fogdosta.

A lány később a gyülekezet vezetőinek elmondta, mi történt vele. A hívők feljelentést tettek, Zsoltot és Máriát őrizetbe vették, a kislányt pedig a vallási közösség egyik tagjának gondjaira bízták. Az anya rezzenéstelen arccal vallott be minden szörnyűséget, amelyet a lányával tettek.

A bíróság öt évre ítélte az anyát, unokatestvére pedig nyolc évnyi szabadságvesztést szabtak ki. A vádlottak és védőik felmentésért fellebbeztek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.