Népszerű az "isteni" üzenetrögzítő

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket egy holland művész, bizonyos Van der Dong kezdeményezése. Istennek lehet üzenetet hagyni egy telefonrögzítőn

Már "előműködésben" több mint ezer üzenet érkezett arra a telefonra, amely "isteni" szolgáltatást nyújt: aki felhívja a számot, beszélni ugyan nem fog Istennel, de üzenetet hagyhat neki rögzítőn.

Egy holland művész, Van der Dong az isteni "diszpécser", csakhogy süket fülekre talál nála minden szó, nem hallgatja meg a szövegeket. "Bizalmasan kezelem őket, nem részei művészi projektemnek. Ezek Isten és a neki telefonálók titkai" - idézte őt a BBC.

Dong egyébként úgy véli, hogy akár egy ima, a hangüzenet is segít rendezni küldője gondolatait, emellett a mindennapi rohanásban megállásra, elmélkedésre ösztökél. A telefonáló a következőt hallja, ha felhívja a +316-4424-4901-es számot: "Üdvözlöm, Ön Istenhez beszél. Most nem vagyok itt, hagyjon üzenetet a sípszó után!"

A vonal március 7-től él igazán - ekkorra hirdette meg Dong az akciót, ám már az előző héten is özönlöttek rá az üzenetek. Aki élni akar a lehetőséggel, még fél évig teheti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.