Neónak képzelte magát az öngyilkos

A 28 éves temesvári férfi korábban azt mondta a rendőröknek, hogy ő Neo a Mátrixból, és ha leugrik az épületről, azzal megmenti Istent.

Levetette magát egy tízemeletes épület tetejéről egy fiatal temesvári férfi, aki a Mátrix című film Neójának képzelte magát - írta a manna.ro romániai magyar hírportál.

Marinela Hotico, a Temes Megyei Rendőrkapitányság szóvivője elmondta: a férfi vasárnap délután is öngyilkosságot kísérelt meg, akkor egy négyemeletes tömbházról próbált leugrani. A lakók értesítették a rendőrséget, akik a tűzoltók segítségével épségben lehozták a fiatalembert. A 28 éves férfi azt mondta a rendőröknek, hogy ő Neo a Mátrixból, és ha leugrik az épületről, azzal megmenti Istent.

Beszállították a pszichiátriára, ahol az orvosok szerint nyugodt volt és együttműködő. Tagadta, hogy öngyilkos akart volna lenni, azt állította, hogy csak hencegni szeretett volna. Ahhoz, hogy beutalják, írásos beleegyezést kellett volna adnia, ám ezt elutasította. Nyugtatót adtak neki, és elengedték.

Néhány órával később azonban levetette magát a tízemeletes épületről, és azonnal szörnyethalt. A rendőrség megpróbálja feltárni az öngyilkosság okait, mivel a férfi nem hagyott búcsúlevelet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.