Nemi erőszak a gólyatáborban: letartóztattak egy férfit

A Kaposvári Járásbíróság letartóztatott egy 38 éves budapesti férfit, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy péntekről szombatra virradóra Fonyódligeten bántalmazott, majd megerőszakolt egy lányt.
A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva nem nyilatkozik az ügyben. A bűncselekmény az ELTE Tanító- és Óvónőképző Karának gólyatáborában történt. Az egyetem rövid közleményt adott ki, azt állítva, hogy semmi köze sincs a táborban folyó programokhoz, s a tábor szervezői, valamint biztonsági személyzete az atrocitást követően határozottan lépett fel, és gondoskodott a sértett jogainak az érvényesítéséről, személyes támogatásáról. Úgy tudjuk, hogy a gyanúsított a táborban dolgozva figyelte meg áldozatát.

Az állami tulajdonú fonyódligeti tábor az egyik legnagyobb ifjúsági üdülőközpont a Balaton partján, ahol egy időben akár másfél ezer vendég is elfér. Az egyetemek gyakran tartanak itt rendezvényt a frissen felvett hallgatóknak. Ezek a gólyatáborok mindig jó kedélyű, fiatalos, játékos rendezvények, hasonló bűncselekményre sosem volt még példa.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.