Német ingatlanportálon hirdetik Lajcsi birtokát

Galambos Lajos mocsai birtoka egy német ingatlankereskedő honlapján tűnt fel, míg a birtok ura hol Olaszországban, hol Mexikóban.

A néhány napja kikerült hirdetés valódiságát a zenész ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián is megerősítette a Blikk érdeklődésére, javasolva, hogy forduljanak közvetlenül Galamboshoz, mivel ő csak a büntetőeljárással kapcsolatban képviseli. Lajcsit azonban nem sikerült elérnie az újságírónak. 

Kapott viszont választ a német ingatlanirodától. A hirdetésben szereplő e-mail-címen időpont-egyeztetést ajánlottak a 120 éves kúria megtekintésére. A tulajdonos kérésére bővebb információkkal nem szolgáltak, azonban néhány képet küldtek. 

A többhektáros, Mocsa melletti kastélyszerű kúriát, amelyhez úszómedence, saját halastó és őspark is tartozik, 8,5 millió euróra (2,6 milliárd forintra) tartják. A lap szerint Margit-sziget nagyságú birtok bejáratánál oszlopok és szökőkút áll. 

Az 1,2 négyzetkilométeres halastóhoz csónakház is tartozik, benne több motorcsónakkal és jet-skivel.

Úgy tűnik, hogy a vesztegetéssel, áram-, gáz- és vízlopással vádolt zenész nem akar itthon maradni büntetőpere lezárása után sem.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.