Nem találják a Tiszabőről eltűnt csecsemőt

Továbbra is nagy erőkkel nyomoz rendőrség az öthetes csecsemő, Kiara Dzsenifer után, aki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn tűnt el a múlt héten, péntek délután, amikor édesanyja, M. Józsefné – miként mondta  – rövid időre magára hagyta.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrök – polgárőrökkel, speciális kutyás és vízi mentőkkel együtt – pénteken és szombaton átkutatták a ház és a falu környékét, a Tisza árterét és a folyó itteni szakaszát is. A kisbabát azonban nem találták. A nyomozást a tanúk meghallgatásával folytatják. Hozzátette: Dzsenifer eltűnésének napján állítólag többen láttak Tiszabőn egy külföldi rendszámú autót, amely nagy sebességgel hagyta el a települést.

A nyomozók ezért elemezték a környék benzinkútjainak kamera-felvételeit is. Kiara Dzsenifer édesapját – aki nem élt együtt a gyerek édesanyjával – egyelőre nem hozták összefüggésbe a csecsemő eltűnésével. A szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva több részletet nem kívánt közölni.

A faluban érdeklődve megtudtuk: M. Józsefné két gyereket nevelt: a kisbabát és három éves testvérét. Ulviczky László, a település jegyzője azt mondta: a tiszabőieket lesújtotta a csecsemő eltűnésének híre. Hozzátette: az édesanyát és hozzátartozóit csendes, jóravaló emberekként ismerik a faluban.

A rendőrség kéri, hogy aki az öthetes csecsemőt személyleírása alapján felismeri vagy bármit tud a hollétéről, jelentkezzen az ingyenesen hívható 107-es számon, vagy tegyen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél. A kislány az eltűnésekor rózsaszín trikót, krémszínű, patentos tipegőt viselt, amelyen elől egy maci látható. A csecsemő korának megfelelő fejlettségű, 3,25 kilogramm súlyú, 50 centiméter hosszú. Bal szemhéján piros folt látható, fülbevalója nem volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.