Búvárokkal is keresik az eltűnt francia lányt

Külön nyomozócsoport keresi a Budapesten eltűnt francia diáklányt. Még búvárokat is bevetnek, bár egyelőre nincs adat arra vonatkozóan, hogy a lány a Dunába esett volna.

Külön nyomozócsoport keresi a Budapesten nyomtalanul eltűnt francia diáklányt - értesült a HavariaPress. Budapest rendőrfőkapitánya egy 7 főből álló nyomozócsoportot hozott létre a december 4-én, éjszaka eltűnt Ophélie Bretnacher felkutatására. A nyomozócsoport a II. kerületi rendőrkapitányság, a BRFK központi célkörözési osztályának munkatársaiból, illetve az eltűnésekre specializálódott központi egység tagjaiból áll, munkájukat pedig a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság búváregységei is segítik.

A búvárok bevonására azért van szükség, mert bár egyelőre nincs adat arra vonatkozóan, hogy a lány a Dunába esett volna, ezt a lehetőséget nem lehet kizárni az eljárás jelenlegi szakaszában.

A nyomozók a köztéri térfigyelő kamerák felvételeit is elemezték már: látható, amint a francia diáklány eltűnésének éjszakáján a pesti szórakozóhelyről a Roosevelt térre érkezett. Korábban a Népszava információi alapján beszámoltunk róla, hogy a térfigyelő kamerák felvételei alapján a lány egyedül volt egész úton, nem követte és nem próbált érintkezésbe lépni vele senki.

A nyomozók meghallgatták a VII. kerületi szórakozóhely dolgozóit, a lány barátait, családját, valamint több tanút kérdeztek ki, akik az este folyamán találkoztak a francia lánnyal.

A 22 éves Ophélie-t ismerősei múlt csütörtökön látták utoljára, holléte azóta ismeretlen, s az elmúlt öt napban életjelet sem adott magáról. Táskáját, irataival és telefonjával együtt a Lánchídon találták meg.

A Népszava a Francia Nagykövetségtől megtudta: Ophélie a Roosevelt térre egész biztosan megérkezett, a Lánchíd térfigyelőjének felvételén pedig jól látható a lány, ahogy egyedül sétál a hídon.Így mostanra az egész útvonal ismertté vált onnantól, hogy Ophélie elhagyta a szórakozóhelyet.

Missing
Missing
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.