Íme, a világ leggazdagabb szupermodelljei

Gisele Bündchen a leggazdagabb szupermodell, vagyona 96 millió fontra, azaz 33 milliárd forintra rúg. Második helyen Tyra Banks áll, őt Christie Brinkley, Kate Moss és Heidi Klum követi a listán.

Gisele Bündchen bombaformájának köszönhetően még mindig a kifutók sztárja, sőt, saját tervezésű szandálokkal is előrukkolt, közreműködött a brazil Ipanema papucsok gyártásában és reklámozásában. Emellett van egy bőrápolással foglalkozó cége is, a Seja, valamint pedig fehérneműket tervez egy brazil márkának, a Hope-nak. A sokoldalú modell nem csak szép és sikeres, de ő a leggazdagabb is, vagyona 96 millió fontra, vagyis 33 milliárd forintra rúg.

Az előkelő második hely Tyra Banks-et illeti mintegy 57 millió fontos vagyonával. A modell televíziós karrierje jót tett a pénztárcájának is, a Topmodell leszek! című amerikai műsor házigazdájaként elég jól keresett. 2011-ben jelent meg első regénye, a Modelland, amely villámgyorsan a New York Times bestseller listájának második helyén landolt.

Banks-et Christie Brinkley követi a sorban 51 millió fontos vagyonával. A hölgy 20 évig volt a Cover Girl kozmetikai óriáscég reklámarca, de állítólag bölcs befektetésekkel biztosították jövőbeli pénzügyi helyzetét.

A negyedik leggazdagabb szépség nem más, mint Kate Moss. A 38 éves modell 10 évig volt a Rimmel kozmetikai márka arca, nyolc illata van, de a Mango és a Fred hirdetéseiben való közreműködésért is vagyonokat kap.

A lista ötödik helyén Heidi Klumot szerepel 45 millió fontos vagyonával, majd őt követi a sorban Elle Macpherson (38 millió font), a hetedik helyen Claudia Schiffer áll (35 millió font), 31 millió fontos vagyonával Naomi Campbell a nyolcadik, Milla Jovovich vagyona (23 millió font) a kilencedik helyre,  Adriana Lima 22 millió fontja pedig a tizedikre elég.

Gisele Bündchen a leggazdagabb szupermodell.
New York, 2005. november 10. Gisele BUNDCHEN brazil manöken a kifutón a Victoria's Secret divatbemutatóján New Yorkban 2005. november 9-én. A neves manökenek részvételével megtartott showműsort december 6-án közvetítik. (MTI/AP/Stephen Chernin)

 

Forrás: The Telegraph

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.