Nem bővül tovább a Jolie-Pitt család?

Az utóbbi időkben sok pletyka röppent fel arról, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt újabb apróságot szeretnének befogadni családjukba. De ha a fiaikon múlik, a hatos fogatból sosem lesz mesés hetes, Pax és Maddox ugyanis kijelentette, hogy nem szeretnének több kistestvért.

Angelina Jolie és és Brad Pitt gyerekeikkel
Velence, 2010. február 16. Angelina JOLIE amerikai színésznő és élettársa, Brad PITT amerikai színész gyermekeikkel, Zaharával (j), Maddoxszal (Zahara mögött) és Paxszal (b) mennek Velencében 2010. február 16-án. Jolie a The Tourist című film forgatásán vesz részt, amelyet Florian Henckel von Donnersmarck rendez. (MTI/AP/Luigi Costantini)

Egy a családhoz közelálló, meg nem nevezett forrás szerint a fiúk könyörögtek szüleiknek, hogy ne adoptáljanak több gyereket. A hatodiknak már amúgy is alig jut figyelem – mondta a „névtelen barát” a brit Now pletykalapnak.

Nemrégiben a brit Daily Star írt arról, hogy a színészpár Zahara lányukat szeretné megajándékozni egy afrikai húgocskával.

A hatéves etiópiai származású Zaharát 2005-ben fogadta örökbe a sztárpár, ő az egyetlen adoptált lányuk. A két kisfiú, Maddox (Kambodzsából) és Pax (Vietnamból) 2002, illetve 2007 óta tagja a családnak. A három adoptált apróság mellett a párnak van három vér szerinti gyermeke is: ötéves kislányuk, Shiloh, és a hároméves ikrek, Vivienne és Knox. Mind a hat gyerkőc a Jolie-Pitt nevet viseli.

forrás: stern.de

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.