Nem szívroham okozta Aigner Szilárd halálát

A meteorológus múlt hétfői hirtelen halála után azonnal megindultak a találgatások, lánya azonban pontot tett a híresztelések végére.

Aigner Szilárd június 6-án, hétfő reggel otthonában összeesett és meghalt. Az időjós előző nap ünnepelte 70. születésnapját. 

A váratlan haláleset kapcsán szívrohamot, illetve agyvérzést emlegettek a lapok. Aigner és felesége, Pártai Lucia lánya a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy apja természetes halállal halt meg a boncolás szerint.  

„A hivatalos jegyzőkönyv ugyan még nincs a birtokunkban, de az már biztos, hogy apukám szíve tökéletesen működött, így teljesen kizárt, hogy szívrohamban halt volna meg. Sőt a korábbi műtétje sem befolyásolta halálát, teljesen természetes halállal halt meg” – vetett véget a találgatásoknak.

Határozottan tagadta azokat a híreket is, hogy apja depressziós lett volna: „Apu egy nagyon komoly, de jó humorú ember volt. Imádta a munkáját és a családját. Valóban nyomasztotta az itthoni közéleti helyzet, és bár sokszor elkeseredettnek tűnt, soha nem szorongott vagy fordult magába. Mindig kitartott a saját véleménye mellett, amelyet vállalt, és nyilván ez hozzájárulhatott ahhoz, hogy az utóbbi években sajnos már nem szerepelt a képernyőn.”

A bulvárlap szerint a családot annyira megviselte a meteorológus halála körüli felhajtás, hogy elképzelhető, hogy nyilvános búcsúztatót sem tartanak. Aigner özvegye és lányai szerint apjuk nem örülne neki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.