Nem nézhette a Shreket, ezért robbantott Margit néni

Nem engedték tévézni, ezért felrobbantotta a házat egy 82 éves néni a Balástya külterületén lévő Gajgonyában.

Margit néni a Shreket szerette volna nézni a tévében, de családtagjai nem engedték neki, ezért egy gázpalackkal akarta felgyújtani a házukat. Az idős hölgyet égési sérülésekkel kórházban ápolják - írja a Bors, amelynek egy helyi lakos mesélte el a történteket.

Margit néni pár évvel ezelőtt elvesztette férjét. Az asszony unokájával, annak férjével és az ő két gyermekükkel lakott. A családot az egyik szomszéd ebédre hívta, de Margit néni otthon maradt, és a rokonok kérése ellenére kikapcsolták a televíziót.

Mivel a tévében Margit néni kedvence, a Shrek című animációs film ismétlése ment - amit nem tudott nézni, ugyanis nem tudta visszakapcsolni a készüléket -, az asszony mérgében szétverte a tévét, majd a melléképületben található gázpalackok közül bevitt egyet, és a cserépkályha mellé tette.

Az asszony a robbantás előtt felhívta a rokonait, hogy jó étvágyat kívánjon nekik, majd a falra írta unokája férjének nevét, és kinyitotta a csapot a palackon, ami berobbant. A füstöt az egyik szomszéd is meglátta, így a családtagok azonnal visszaindultak a házhoz. Az egyébként lakhatatlanná vált házból felszálló füstöt még a közeli M5-ös autópályán is látni lehetett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.