Nem krémesért ment a rémes fickó a cukrászdába

Egymillió forintot tulajdonított el egy hatodik kerületi cukrászda irodahelyiségéből egy ismeretlen férfi.

Gyanúsan sokáig volt a vécén
Gyanúsan sokáig volt a vécén
Police.hu

A Paulay Ede utcai cukrászda dolgozóinak csak az tűnt fel, hogy túl sokáig tartózkodik a mellékhelyiségen egy férfi, aki április 19-án, este fél nyolc körül tért be, majd egy óra múlva sietve távozott. Mint kiderült, a férfit nem is egy csúnya hasmenés ejtette foglyul a vécében, hanem a mellékhelyiséggel egy folyosón lévő irodában matatott hosszasan.

A dolgozók már csak azután vették észre, hogy az irodából hiányzik két pénzkazetta, hogy a tolvajnak már bottal üthették a nyomát.

A férfi, akit a biztonsági kamera is rögzített, több mint egymillió forintot vitt magával. Felkutatásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Felismeri ezt a férfit?
Felismeri ezt a férfit?
Police.hu

Aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail-címre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.