Nem kapcsol hívást szex alatt az új mobilos app

A Durex új alkalmazása a pár mindkét tagjának telefonját alvó üzemmódba kapcsolja, és a „technológiai szünet” ideje alatt egyiküknek sem kapcsol beérkező hívást.

Azt hihetnénk, hogy az intim együttlét ideje alatt a résztvevők magától értetődően csak egymással foglalkoznak, ám ahogy az egy felmérésből is kiderült, a fiatal felnőttek 20%-a szex közben sem mond le az okostelefonozásról.

A világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége először egy reklámszpottal vezette fel az új mobilos alkalmazását. A videóban párokat kérdeztek arról, hogy a technika és a közösségi média mennyire része az életüknek. A résztvevőknek ezután azt mondták, hogy egy új fejlesztés segítségével lehetőségük van javítani a szexuális életükön. Bár mindenki arra számított, hogy a cég valami forradalmi technikai vívmánnyal rukkol elő, a Durex szakemberei a telefon kikapcsolás-gombját javasolták a háborítatlan együttlétek érdekében.

A Durex a figyelemfelkeltő és vicces videón túl persze tényleg készült valamivel: az új mobilos alkalmazást fejlesztettek ki, aminek segítségével az intim pillanatokat többé nem fogja megzavarni telefoncsörgés. Az app egyelőre csak androidos készülékeken érhető el, de a fejlesztéseknek köszönhetően nemsokára iPhone-okra is letölthető lesz.

Az ingyenesen letölthető Durex Connect nevű app előre megbeszélt (vagy éppen spontán) időpontokban szinkronizálja a párok telefonkészülékét, egyidejűleg mindkettőt „alvó üzemmódba” kapcsolja, így semmi sem zavarhatja meg a szerelmes összebújást - írja a Real Business.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.