Nem ajánlatos Kim Dzsong Un frizurájával viccelődni

Londonban, egy dél-ealingi fodrászatban áprilisban, keddtől csütörtök estig 15 százalékkal olcsóbb a férfi hajvágás. Ezt az akciót Kim Dzsong Un diktátor híres hajával hirdették a kirakatban, a képére ráírva, hogy: „Bad hair day?".

Számonkérték mit keres a  Legfőbb Vezető képe a kirakatban
Számonkérték, mit keres a Legfőbb Vezető képe a kirakatban
Kim Hong-Ji / Reuters

Az M&M Hair Academy tulajdonosa, Mo Nabbach azt remélte, a plakát majd felkelti a járókelők figyelmét és több vendég tér majd be az üzletbe. Arra azonban nem számított, hogy egy nap öltönyös észak-koreai tisztek jelennek meg a szalonban

A két férfi számon kérte, mit keres a  Legfőbb Vezető képe a kirakatban, és megkérték az üzletvezetőt, vegye le, majd fotókat és jegyzeteket készítettek. "Mondtam nekik, hogy ez egy poszter, és hogy mindig tele a kirakat hírességek fényképével. Azt válaszolták: Ez nem egy híresség. Ő a mi kedves vezetőnk" - nyilatkozta Nabbach a Daily Mail brit lapnak. Mikor a két öltönyös férfi a személyes adatairól kérdezte, kitessékelte őket.

"Mondtam nekik, hogy ez nem Észak-Korea, ez Anglia, szóval tűnjenek el." A tulaj értesítette a rendőrséget, aggódott boltja épsége miatt, és levette a plakátot, ám barátai meggyőzték, tegye csak vissza, hiszen demokráciában élnek.

Az öltönyös hivatalnokok is szóltak a Scotland Yardnak, ám a rendőrök mindkét félnek azt mondták, nem történt bűncselekmény.

"Az a vicc, hogy nem rossz ez a frizura, ha jól van megcsinálva. Sok férfi borotváltatja le alul a haját, míg felül meghagyják - valójában nekem is bejön, minden az arcformától függ" - mondta a fodrász.

Észak-Koreában egyébként néhány hete előírták, hogy minden fiú, aki egyetemre jár, köteles olyan hajat vágatni magának, amelyet a fiatal diktátor is visel. Korábban legalább 10, szentesített hajviselet közül választhattak.

 

 

 


 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.