Fűrészes késsel szúrták hátba, de nem haragszik a támadóra

Fűrészes késsel szúrtak hátba egy férfit egy tömegverekedés közben Dorogon. Az eset még 2014 szilveszterének éjszakáján történt, de a támadó tárgyalása csak múlt héten kezdődött. Az áldozat egyáltalán nem haragszik a tettesre.

Azon a bizonyos szilveszter éjszakán két szomszédos dorogi házban nagyon sokan mulattak és ittak. Volt olyan férfi is, aki elmondása szerint több mint egy liter whiskyt fogyasztott, így a teljes éjszaka kiesett számára.

Csaba is a bulizók között volt, és a vita hevében hátba szúrt egy másik férfit. A férfi pere szerdán folytatódott a Tatabányai Törvényszéken – számolt be a kemma.hu.

Az életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt vád alá helyezett férfi édesapja határozottan állította, ő volt a legjózanabb, mert csupán két sört ivott. – Tudjuk, ki szúrt, de nem mondjuk meg, mert ő is a családhoz tartozik – mondta az apa a tárgyaláson, majd hozzátette, szerinte 46-an vettek részt a szilveszteri tömegverekedésben, ami azért pattanhatott ki, mert a másik család vendégei közül ketten nehezményezték, hogy a szomszédban mulatozók közül többen az udvaron pisilnek.

Az apa tanúvallomásában elmondta, hogy a verekedés nem sokkal éjfél előtt tört ki. Erre a bíró úgy reagált, hogy akkor emiatt bizonyára elmaradt a pezsgős koccintás. A családapa erre azt válaszolta: – Nem maradt el, csak vérrel koccintottunk. A tömegverekedésben állítólag mindenki véres lett.

Az ügy érdekessége, hogy az áldozat kijelentette, már rég megbocsátott támadójának. Utólag azt gondolja, nem kellett volna szúrnia, mert akkor is eléri célját, ha csak leüti. Az orvosi szakvélemény szerint a férfi bele is halhatott volna a támadásba.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.