Nem emlékszik rá, hogy 106 késszúrással ölte meg kislányát

Nyolc hónapja gyilkolta meg 8 éves kislányát Á. Anikó, aki azóta sem emlékszik a véres éjszakára.

A nő 2015 áprilisában 106-szor mártotta a kést kislányába, akinek holttestét a rendőrök találták meg egy tatai panzióban. Á. Anikó a húsvéti szünetre vitte el a gyermekét volt párjától. Állítólag azon dühödött be, hogy gyereke nem akarta anyának szólítani, és hogy lánya kiköltözik apjával Németországba.

Bors információ szerint a nő a börtönben napokig csak bámult maga elé és senkihez nem szól, még mindig nem fogta fel, hogy mit tett. Csak kislányáról hajlandó beszélni, akiről mindig szeretettel és jelen időben szól.

Á. Anikó védője szerint még mindig nem emlékszik a gyilkosságra, és nincs jövőképe sem. Nem nagyon foglalkozik a jövőjével, ahogy azzal sem, hogy a bíróság akár életfogytig tartó börtönre is ítélheti. A nő a történtekért volt férjét hibáztatja.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emelte vádat az asszony ellen, és vele szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. A hatóság ugyanakkor nem látta megalapozottnak az előre kiterveltséget, annak ellenére, hogy a nő már a találkozó előtt megvette a gyilkossághoz használt kést és kötelet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.