Nem elég rút a legcsúnyábbnak választott férfi

Hétvégén negyedik alkalommal választották meg Zimbabwéban az afrikai ország legcsúnyább férfiját. A közönségkedvenc második helyezett azonban azt állítja: a nyertes nem természetes csúnya, csak a fogai hiányoznak.

A negyvenkét éves Mison Sere nyerte a Zimbabwéban negyedik alkalommal megrendezett Mr. Ugly versenyt. A munkanélküli férfinak számos foga hiányzik, és a Guardian szerint van egyfajta groteszk arckifejezése. A férfi a győzelemmel járó 500 dolláros (146 ezer forint) jutalmat is bezsebelte.

A 2012 óta veretlen William Masvinu idén csak a második lett, amit ő személy szerint nagyon nehezen visel, és azt állítja, hogy a bírák igazságtalanok voltak a nyertes kiválasztásakor.

"Én természetesen csúnya vagyok. Ő nem. Ő csak akkor csúnya, ha kinyitja a száját" - mondta Masvinu riválisára utalva. Egy másik versenyző, Patrick Mupereki is azt mondja, igazságtalan, hogy Serét pusztán hiányzó fogai miatt választották az elsőnek.

A nyertes elutasítja a kritikákat mondván, a veszteseknek fáj, hogy ő tehette zsebre a pénznyereményt.

"Csak el kell fogadniuk, hogy csúnyább vagyok, mint ők" - mondta Sere, aki TV-s szerződést is remél a győzelemtől, de egyelőre csak iskolákban mutogatják őt.

A nézők is nemtetszésüknek adtak hangot a múlt szombati eredményhirdetésen. A tömegben kisebb lökdösődés is kialakult.

Zimbabwéban egyáltalán nem ritkák a hasonló botrányok. Az év elején a Miss Zimbabwe szépségverseny nyertesének, Emily Kachoténak kellett szembesülnie a közösségi média haragjával. A kommentelők azt állították, hogy a legszebbnek választott nő ronda, ezért méltatlan a koronára. Kachote végül lemondani kényszerült a címről, mivel meztelen képek kerültek róla napvilágra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.