Nekibiciklizett a lajosmizsei vonatnak egy fiú

Könnyű sérüléseket szenvedett egy fiú, amikor kerékpárjával oldalról nekihajtott a Budapestről Lajosmizsére tartó személyvonatnak Gyál-felsőnél csütörtök délután, a helyszínelés befejeztével újra járnak a vonatok az érintett szakaszon, a késések a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vonalon a késő esti órákban szűnnek meg - közölte a rendőrség és a Mávinform az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 9 éves gyáli fiú a vasútállomáshoz közeledő, még mozgó vonat egyik szerelvényének ütközött biciklijével, eddig ismeretlen okból. A gyermeket, aki könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították. A helyszínelés azóta befejeződött  - mondta a szóvivő.

A Mávinform korábban azt közölte az MTI-vel, hogy elgázolt egy embert Gyál és Gyál-felső között a a Lajosmizsére tartó személyvonat, ezért ezen a szakaszon szünetel a vonatközlekedés, a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vonalon pedig 50-60 percet késnek a szerelvények. A vasúttársaság tájékoztató szolgálata csütörtök este azt közölte, hogy a helyszínelés befejeztével megindulhatott a vonatközlekedés Gyál és Gyál- felső között, a késések a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vonalon a késő esti órákban szűnnek meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.