Negyvenezren jelentkeztek a nyaralós álomállásra

A félévre szóló munka lényegében kalandos vakáció, amelyért 100 ezer ausztrál dollárt - 24 millió forintot - kapnak az állásnyertesek. A hat helyre összesen negyvenezren pályáznak.

A jelentkezési határidő e hét szerdán éjfélkor járt le. A világ több mint 200 országából összesen 330 ezer ember érdeklődött a hat álomállás iránt. Végül "csak" 40 ezren - a legtöbben az Egyesült Államokból és Nagy-Britanniából - küldtek el magukról félperces videót, amely azt hivatott bemutatni, hogy miért az adott illető a legalkalmasabb a munkára - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A 40 ezres sereg videóit végig kell néznie az ausztráliai zsűrinek, így legalább 20 ezer percen - 333 órán -, avagy két teljes héten át kell monitort bámulniuk, hogy kiválasszák a 18 döntőst.

Őket Ausztráliába repítik, és végül június 21-én jelentik be a hat győztest, akikre két vakáció-kalandút vár: az egyik során ízelítőt kapnak az északi bozótos-cserjés vidékből, a másik során Sydneyben zárt közű mulatságokon és fesztiválokon mulathatnak nagyon fontos vendégeknek járó kényelemben. Élményeikről azután írásban kell beszámolniuk a neten.

Az első álomállás akció 2009-ben volt, jó reklámnak bizonyult Ausztrália számára.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.