Négyszer is lebukott egy nap alatt a tolvaj

Egy napon belül négyszer próbált lopni egy váci férfi diósjenői és rétsági boltokból, vendéglátóegységekből, de mindannyiszor megakadályozták - tájékoztatta a szerdai esetről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-t.

Horváth Zsófia elmondta: az 53 éves férfi előbb egy diósjenői boltból próbált fizetés nélkül távozni 15 ezer forint értékű élelmiszerrel és háztartási termékkel, de az alkalmazottak ezt meghiúsították. Ezután egy pizzériából vitt el kabátzsebébe rejtve egy 200 forint értékű üvegpoharat, de miután az alkalmazott utánament, visszaadta.

Innen egy mezőgazdasági boltba ment, ahonnan 3600 forint értékben lopott volna háztartási felszereléseket az üzlet udvaráról, de az eladók ezt itt is észrevették.

A negyedik alkalommal egy rétsági presszóból tulajdonította el a pulton lévő mobiltelefont és 60 ezer forint készpénzt, a sértett azonban felhívta saját számát, és miután a telefon megszólalt a váci férfinál, a tolvaj a telefont és a pénzt is kénytelen volt visszaadni.

Horváth Zsófia közölte: a rendőrség őrizetbe vette a férfit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.