Négy rész kiszivárgott a Trónok harca új évadából

Egy hackernek köszönhetően négy rész is felkerült a világhálóra a Trónok harca új, ötödik évadából. Az első részt április 13-án egyszerre, magyar idő szerint hajnali 3-kor vetítik a világ 170 országában, több internetes oldalra azonban már felkerült az első négy rész kalóz-verziója.

A sorozatot gyártó HBO aggodalma beigazolódott, a cég ugyanis attól félt, a hivatalos bemutató előtt kiszivárog a Trónok harca ötödik évadának egy része. Greg Spence producer beszélt nemrég arról, hogy a várva várt évad idő előtt felkerülhet az internetre és igaza is lett, szombaton több fájlcserélő oldalon megjelent az első négy rész. Az epizódokat feltöltő hacker azt ígérte, hamarosan jön a többi is - írja a Mashable.

Az HBO részéről eddig nem nyilatkoztak a kiszivárogtatással kapcsolatban. A készítőknek amúgy már januárban is okoztak némi fejtörést a hackerek, mert a hivatalos trailer megjelenése előtt egy mobiltelefonról előkerült a másfél perces videó. 

A sorozat minden egyes részét az egész világon egy időpontban fogják vetíteni. Az epizódokat eredeti nyelven, magyar felirattal sugározzák, a szinkronizált változatra két hetet kell várni majd.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.