Natalie Portman Izraelben rendezi első saját filmjét

Az Oscar-díjas színésznő kipróbálja magát a kamera mögött is. Ámosz Oz izraeli író önéletrajzi regényét filmesíti meg, a forgatás jövő januárban kezdődik.

"Olvasta a Szeretetről, sötétségről című könyvemet, és 5-6 évvel ezelőtt megkérdezte, hogy engedélyt adok-e a megfilmesítésre" - mondta el Amos Oz izraeli író a Reutersnek.

Natalie Portman a friss Oscar-díjával. A színésznő a legjobb filmes befektetés a Forbes szerint
Actress Natalie Portman holds her Oscar, which she won for best actress for her role in "Black Swan", after the name plate was engraved at the Governor's Ball after the 83rd Academy Awards in Hollywood, California, February 27, 2011. Portman's fiance Benjamin Millepied is at left. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY) (OSCARS-BALL)

Ő pedig boldogan beleegyezett a dologba, mint mondja, kiváló színésznőnek tartja Portmant, aki a vásznon is feltűnik majd, Oz édesanyját fogja alakítani a filmben.

Amos Oz azt is megosztotta a hírügynökség riporterével, hogy maga is segíteni fog a forgatókönyv elkészítésében, és hogy Natalie Portman szeptemberben érkezik majd Izraelbe, színészeket és helyszíneket keres, jövő januárban pedig kezdetét veszi a forgatás.

Az Oscar-díjas színésznő Jeruzsálemben született, édesapja izraeli orvos, édesanyja amerikai művész. Még egészen kicsi volt, amikor családja áttelepült az Egyesült Államokba, ennek ellenére beszél héberül, és több izraeli filmben is játszott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.