Napszemüvege és esernyője miatt rúgtak ki egy riporternőt

Ernyővel és napszemüveggelvédekezett a napsugarak ellen, ez lett a veszte egy kínai riporternőnek, akit kirúgtak a munkahelyéről.

 

A meg nem nevezett újságíró éppen a Meranti tájfun pusztítása után forgatott a délkelet-kínai Hsziamen városában, amikor egy fotót készítettek róla - számol be a BBC.

Forrás: XIAMEN WANGSHI

A nő önkéntesekkel beszélgetett, akik éppen az utcákat tisztították meg a szeméttől. A városban nagyon meleg lehetett, mert a riporternő egy lenge blúzt és szemüveget viselt, a napsugarak ellen pedig egy esernyővel is védekezett.

A fotó felkerült az internetre, s eljutott a helyi tévécsatornához is, amely közleményt adott ki. A tévé szerint a munkatársuk nem tartotta be az előírásokat, és nem tudta rendesen elkészíteni a riportot. Szerintük a viselkedése „negatív hatással” volt a közvéleményre.

A közösségi médiát megosztotta az eset. Többek szerint a televízió szabályzata valószínűleg nem írta elő, hogy a riporternő nem viselhet szemüveget, de vannak olyanok is, akik szerint nem volt tisztelte eléggé az interjúalanyait.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.