Napozás közben fogott tolvajt a bikinis rendőrnő

Mikaela Kellner a barátaival napozott a stockholmi Rålambshov parkban, amikor egy újságot áruló hajléktalan ment oda hozzájuk. Letett egy magazint a takarójukra és nem fogadta el az elutasító választ. A szolgálaton kívüli rendőrnőnek az lett gyanús, hogy továbbra is a közelükben lődörgött.

Kellner figyelmeztette a társaságot, hogy vigyázzanak az értékeikre. Ennek ellenére amikor a férfi végre távozott az egyikük felfedezte, hogy eltűnt a mobilja. A tolvaj valószínűleg a magazint használta, hogy leplezze a telefon ellopását.

„Nem volt idő a habozásra, utána futottam. Vagy 15 méterrel távolabb kaptuk el az egyik barátommal, aki szintén rendőr. Próbált kibújni a szorításból és megszökni, ezért erősebben tartottuk” - mesélte az interneten keringő kép háttérsztoriját a rendőrnő a Localnak. A férfit végül a szolgálatban lévő kollégái tartóztatták le.

„Ösztönösen cselekedtem, nem nagyon agyaltam a dolgon, amíg földre nem tepertük a fickót. Amikor már a hátán térdeltem ránéztem a két másik civil barátomra, és rájöttem, milyen vicces lehet az egész kívülről nézve. De a ruhámtól függetlenül bármikor ugyanezt tettem volna” - vallotta be Keller, aki 11 éve tagja a testületnek, de ez volt az első alkalom, hogy bikiniben kapott el valakit.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.