Napos, télies időnk lesz a jövő héten

Vasárnap az ország nagy részén napos időre van kilátás, és jövő héten is marad a kellemes, napsütéses, száraz idő.nk

Vasárnap az ország nagy részén napos időre van kilátás, a hajnalra kialakult pára- és ködfoltok északkeleten és az Alföldön azonban helyenként tartósnak bizonyulhatnak. A Dunántúli-középhegységben megélénkülhet az északnyugati szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

Hétfőn hidegebb, szárazabb levegő érkezik fölénk, így túlnyomóan napos időre van kilátás, a hajnalra képződő ködfoltok délelőtt mindenhol feloszlanak. A Dunántúlon és északkeleten megélénkülhet a szél. Hajnalban ismét fagyni fog, délután 3-8 fok várható. 

Kedden a magasban melegebb légtömegek érkeznek hazánk fölé, így fokozódik a ködhajlam, ahol viszont feloszlik a köd, ott napos idő várható. Hajnalban mindenhol fagyhat, délután 2-4 fok várható.

Szerdán és csütörtökön is folytatódik a nyugodt, télies idő, többfelé tartósan megmaradhat a köd, illetve az alacsony szintű rétegfelhőzet. Reggel továbbra is fagyni fog, délutánonként pedig általában kevéssel fagypont fölött alakul a hőmérséklet.

Fájhat ma a fejünk

Vasárnap front nem lesz térségünkben, de a magasban zajló melegedés miatt melegfronti tünetek jelentkezhetnek. Alvászavarok, figyelmetlenség, tompább reflex, enyhe migrén előfordulhat.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.