Szegedi horror: patkány jött elő a vécéből

Amikor Tari Róbert vízcsobogást hallott a mosdó felől, azt hitte, csőtörés lehet a gond. A szegedi panelház földszintjén, egy irodában dolgozó férfi kiment, hogy megnézze, mi történt. Egy patkány bújt elő a vécéből.

A szegedi férfi egy Murányi utcai 5 emeletes panelházban bérel irodaként egy földszinti lakást. Mint a Délmagyarnak elmondta, többször volt már olyan, hogy dugulás miatt feljött a víz, de patkányokkal ezidáig nem találkozott. Tari először rácsukta a vécéfedőt a patkányra, később pedig végzett is az állattal. Hogy hogyan, azt a cikk a módszer kegyetlenségére hivatkozva jótékony homályban hagyja.

A lap megszólaltatott egy hivatásos rágcsálóirtót, Horváth Istvánt is, aki szerint egyre gyakrabban fordul elő, hogy a szegediek patkánnyal találkoznak a fürdőszobában, igaz, eddig a jelenség főként a földszintes irodákra volt jellemző, azonban az állat a csöveken keresztül a második emeletig is fel tud mászni, mert a nyirkos helyek vonzzák. „Az irtáson kívül egy megoldás létezik a rágcsáló megállítására, ha lecsukva tartjuk a vécé fedelét" – mondta a szakember.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.