Nagyon rossz állapotban van Somló Tamás

Nem tudták megműteni orvosai Somló Tamást. Az LGT énekesét hazaengedték a kórházból, de nem állapotának javulása miatt, hanem nagyon rossz fizikai állapota miatt. Somló a Bors értesülései szerint olyan gyenge, hogy nem lehet rajta elvégezni az életmentő hasi beavatkozást.

A zenész 45 kilóra fogyott, s amíg meg nem erősödik, kockázatos megműteni. Otthonában családja és egy szakképzett ápoló vigyáz Somlóra, a nap 24 órájában.

A bulvárlap szerint Somló Tamás betegsége rendkívül súlyos lehet, mert az Egyesült Államokból egykori szerelme és első felesége, Léna is hazautazott. A nő mindenben segíti a családot. A betegség miatt a zenész több koncertjét lemondták.

Pénteken a Blikk arról ír, hogy Somlót már a legközelebbi barátai, zenésztársai sem tudják elérni telefonon. A készüléket – amit a lap értesülései szerint Vass Léna kezel – senki sem veszi fel.

– Folyamatosan próbálom hívni, mert nagyon szeretnék vele beszélni – árulta el lapnak Benkő László, az Omega billentyűse, Somló régi barátja. – Gyakran foglalt a vonala, de utána sem veszi fel senki a telefonját. Szomorúak vagyunk a titkolózás miatt. Már csak imádkozni tudunk Som­lóért, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra.

Kóbor János, az Omega énekese azt nyilatkozta: – Rettenetesen sajnálom Tamást, de neki most a nyugalom a legfontosabb. Legyen kapcsolatban az orvosokkal, hogy segítsenek rajta. Megértem, ha nem akar beszélni senkivel. Ez a család privát dolga, szerintem pontosan ugyanezt tenném.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.