Nagyon csúszik a 47-es főút Hajdú-Biharban

Olaj került a 47-es főútra csütörtökön, emiatt két baleset is történt Debrecen és Berettyóújfalu között - tájékoztatta a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyelete az MTI-t.
A közlemény szerint a főút 32-es kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan körülmények között az úttestre olaj került, amelyen csütörtök délelőtt megcsúszott egy Debrecen felől Berettyóújfalu irányába tartó személygépkocsi és a menetiránya szerinti jobb oldali árokban állt meg. A balesetben senki sem sérült meg.

Ezzel egy időben a szemközti forgalmi sávban is baleset történt: egy Debrecen felé haladó autó szintén megcsúszott az úton és a jobb oldali árokban állt meg. Ebben a balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A szakaszon fél pályán, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság keresi azt a járművet, amelyből a rendkívül csúszós anyag az útra került, az ismeretlen anyagot a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják.

A rendőrség kéri a Derecske és Hajdúszovát, valamint a Berettyóújfalu és Derecske között közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal vezessenek, mert a csúszós anyag ezeken az utakon is az úttestre került.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.