'Nagykoalíció' az Osonol mögött

Még közel egy hónap van hátra a maratoni futásig, de a Népszabadság jótékonysági futócsapata már teljesítette az előzetesen kitűzött célt és összegyűjtött kétszázezer forintnyi adományt a daganatos és krónikus beteg gyermekeket segítő Bátor Tábor Alapítvány számára.

Az "Osonol" névre hallgató, lapunk munkatársaiból álló, ötfős sportcsapat az október 7-i Spar Budapest Maratonon futja majd le a negyvenkét kilométeres távot, mégpedig egy jótékonysági váltóként.

Az úgynevezett "élménykülönítmény" tagjai - összesen több mint kétszáz futó - csapatokban és egyéni indulóként vállalkoztak a maratoni sportfeladatra, de közben a lefutott kilométereik jelképes örökbe adásával támogatni kívánják a Bátor Tábort is. Lapunk futócsapatának adományoldalán máris több tucatnyi felajánlás érkezett ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt.

Legutóbb egyfajta "nagykoalíció" alakult az Osonol csapata mögött: jelentős adományt fizetett be ugyanis például Láng Zsolt, a II. kerület fideszes polgármestere, de a Lehet Más a Politika több országgyűlési képviselője, így például Szabó Tímea, Szabó Rebeka, Szél Bernadett, Dorosz Dávid és Jávor Benedek is komoly összegekkel támogatta az akciót. Csatlakozott lapunk futócsapatához az MSZP parlamenti frakciója is. Mesterházy Attila és a szocialista képviselők mindegyike ezer-ezer forintot fizetett be a jótékony célok megvalósítására.

A kitűzött célt tehát már elértük, de az Önök segítségével jócskán meg is haladhatjuk azt. Csapatunkat, s rajtunk keresztül a daganatos gyermekek gyógyulását Ön is támogathatja az elmenykulonitmeny.hu/osonol oldalon.

Az LMP és az MSZP képviselői a Népszabadság ötöse mögött
LMP, MSZP
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.