Nagybajomi gyilkosság: kalapáccsal ölte meg barátnője a fiatal nőt

Kalapáccsal zúzta szilánkosra S. Zsuzsa koponyáját M. Krisztina (23). A gyilkossággal gyanúsított nő áldozata öccsével élt együtt – írta meg a Blikk.

A bulvárlap által felkeresett család úgy véli, Krisztina eltervezte a gyilkosságot, ugyani kivárta, amíg kettesben maradt áldozatával, sőt, ő sürgette a lány szüleit távozásra, majd kalapáccsal holtra verte áldozatát, akit az ágyneműtartóba rejtett el. A gyilkossággal gyanúsított nő ezt követően hazament a szomszédba, ahol Zsuzsa öccsével élt együtt.

Mikor a szülők hazaértek, Krisztina azt mondta nekik, hogy lányuk Kaposvárra ment a barátjával albérletet keresni. – A lelkemre kötötte, hogy ne menjek be a lányom szobájába – mondta az áldozat édesanyja, aki miután hiába próbálta telefonon elérni gyermekét, mégis a lány szobájába sietett. – A falon mindenütt a lányom vérét láttam, az ágyból pedig kilógott a két lábfeje. Csak sikítani bírtam.

M. Krisztina tagadott, ám a gyilkosság időpontjában egyedül ő tartózkodott a házban Zsuzsával. A bulvárlap úgy tudja, a fiatal nő végül beismerte tettét.

A gyilkosság lehetséges indítékáról a gyanúsított élettársa, Róbert (22) azt mondta, Krisztina prostitúcióra próbálta rávenni Zsuzsát, ám az nem akart kötélnek állni. Az nem világos, hogy ez miként vezetett a tragédiához.

A gyilkosság motivációjáról a rendőrség sem nyilatkozik, csupán annyit erősítettek meg, hogy őrizetbe vettek egy 23 éves nőt, őt gyanúsítják az emberöléssel - írta a Bors, amely úgy tudja, a család senkinek nem nyilatkozik.

A Blikk értesülései szerint a gyanúsított évek óta prostituáltként dolgozott Németországban, ahonnan rövidebb időre gyakran hazalátogatott. A „ősi mesterséget” Róbert miatt adta fel néhány hónapra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.