Musicalben szeretne szerepelni Mike Tyson

A volt nehézsúlyú bokszoló imidzset vált. Mint mondja, nem akar már rosszfiú lenni, legnagyobb vágya pedig, hogy táncoljon és énekeljen valamelyik musicalben.

"Mindg is rosszfiú voltam, aki jó akart lenni, de nem tudta, hogyan is kell azt. Úgyhogy mindig arra összpontosítottam, hogy rossz legyek" - idézte Tysont a Reuters hírügynökség.

Ő volt a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert, de hamar híres, vagy inkább hírhedt lett ringen kívüli viselkedéséről is. 

1992-ben nemi erőszak vádjával elítélték, és 6 év börtönt kapott, ám jó magaviseletért 1995 tavaszán szabadult.

Hatalmas botrányt kavart az is, amikor 1997-ben Evander Holyfielddel való mérkőzésének 3. menetében egyszerűen kiharapott ellenfele füléből egy darabot.

Újabban azonban megváltozott, ő legalábbis ezt állítja. Mint mondja, már nem iszik, nem csajozik, semmi olyesmit nem csinál, ami korábban jellemző volt rá.

"Ez az, amit csinálok - felelősségteljes ember vagyok, gondoskodom a családomról és szeretem a feleségemet" - mondta.

Amikor pedig arról kérdezték, mire vágyik még az életben, Tyson nevetve a következőket mondta: "Szeretnék énekelni és táncolni. Musicalekben szeretnék szerepelni."

Mike Tyson a Broadwayen debütált
Film director Spike Lee (R) watches as former heavyweight champion Mike Tyson sings during a news conference about the Broadway debut of Tyson's one man show "Mike Tyson: Undisputed Truth" in New York, June 18, 2012. Lee will direct the six-night limited engagement beginning July 31, 2012. REUTERS/Keith Bedford (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT BOXING)

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.