Musical készül a Jégvarázsból

A Golden Globe-díjas rajzfilmet színre szeretné vinni a Disney. A hírt Bob Iger, a cég vezérigazgatója jelentette be, részleteket azonban nem közölt.

Nem tudni mikor, de a színre viszik a Jégvarázs című mesefilmet - írja a Hollywood Reporter. Az animációs film sikere a cég minden képzeletét felülmúlja, a mellett, hogy a héten Golden Globe-díjjal jutalmazták, ez minden idők második legsikeresebb Disney-meséje. Ennél csak az Oroszlánkirály hozott többet a konyhára. A Jégvarázs ugyanis világszerte 669 millió dollárnyi bevételt jelent a Disney-nek. A mese az eredeti forgatókönyv alapján készített animációs filmek között is a negyedik helyen van a bevételt tekintve, az Oroszlánkirály mellett a Némó nyomában és a Fel! előzi meg.

Nem meglepő tehát, hogy még több bőrt megpróbálnak lehúzni, és úgy döntöttek, nem érik be a mozit kedvelő közönséggel, a színház világát is meghódítják. Iger részletekbe nem bocsátkozott mint mondta, nem az számít, hogy a darab mikor debütál a Broadway-n, hanem hogy kiváló legyen.


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.