Munkát kapott Stohl a börtönben: raktáros lesz

Ügyvédje szerint Stohl András lassan megtalálja a helyét a börtönben. Csütörtöktől raktárosként dolgozik a Kozma utcai intézményben, és részt vesz a drámaszínház munkájában is.

Ügyfelem egyáltalán nem VIP-rab, nem élvez kiváltságokat, de emberségesen és korrektül bánnak vele - mondta el a Blikknek Ruttner György, Stohl András ügyvédje, aki nem szeretné, hogy bárki találgatásba bocsátkozzon védence benti életével kapcsolatban.

Stohl az ügyvéd szerint már megszokta a börtönélettel járó szigorú napirendet, a hatórás kelést, a délutáni kötelező sétát, már kért engedélyt sportoláshoz, hamarosan pedig dolgozni is fog.

Szerda délelőtt vett részt azon a bizottsági meghallgatáson, ahol eldöntötték, mit kell dolgoznia. Raktárosnak osztották be, de még nem tudja, mi lesz ott a feladata.

Ruttner azt is elárulta, hogy a színészt felkérték ugyan, hogy rendezzen színdarabot a drámaszakkör számára, de mivel kinti életében még nem csinált ilyet, visszautasította a lehetőséget, de más módon azért segíti a szakkör munkáját.

A színész, EU 2998-as számú elítéltként napjait egy pici zárkában tölti, tévét nézhet, bármennyit olvashat, de még a cellájában étkezik.

Stohl András fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntett vádjával a bíróság első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a színészt
Budapest, 2011. március 31. Stohl András színész, műsorvezető a Budakörnyéki Bíróság tárgyalótermében az ellen folyó peren. Fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntett vádjával a bíróság első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a színészt. A vádirat szerint a színész 2010. május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. A balesetben egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.