Mulatt gyerekük született, perelik a spermabankot

Egy leszbikus pár beperelte a spermabankot, mert noha fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű férfitól származó gyereket szerettek volna, mulatt lányuk született.

„Boldog vagyok, hogy egészséges gyerekem van. De nem engedhetem meg, hogy másokkal is azt csinálják, amit velem” - mondta a 36 éves Jennifer Cramblett, aki a párjával két évvel ezelőtt vállalt gyereket egy spermadonor segítségével.

A kislányuk, Payton már kétéves, de Cramblett családja nem hajlandó elfogadni a helyzetet. Ahogy a nő mondja, az egyik nagybátyja rendszeresen nyíltan rasszista megjegyzéseket tesz, és az Ohio állambeli Uniontown sem a legjobb hely egy mulatt gyerek felnevelésére. Épp ezért azon gondolkoznak, hogy egy sokszínűbb közösségbe költöznek, mert már most komoly gondjaik akadnak. A kislány haját például csak a feketék lakta környéken tudják rendesen levágatni, így rengeteget kell utazniuk, ráadásul nem is látják őket szívesen.

A Midwest Sperm Bank ugyan elnézést kért a tévedésért és visszaküldték a hat minta egyenként 400 dolláros árát is, ám a pár szerint ez nem elég. Azt mondják, nem szeretnék, ha hasonló dolog másokkal is megtörténne.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.