Muhammad Ali a Louis Vuitton új arca

A 70 éves, háromszoros nehézsúlyú világbajnok bokszlegenda lesz a Vuitton "Core Values" névre hallgató kampányának új arca.

A Louis Vuitton kampányához Annie Leibovitz fotózta Muhammad Alit arizonai otthonában, ahogy egyik unokáját nézi, aki bokszkesztűt húzva, büszkén áll, mintha ringbe akarna szállni. Az egyetlen háromszoros, nehézsúlyú világbajnok bal lábánál természetesen egy Vouitton-darab hever. A képet ide kattintva megtekintheti.

Yves Carcelle, a Louis Vuitton elnök-vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: "Muhammad Ali a kiemelkedő egyéniség mintaképe, a boksz igazi élő legendája, sőt még ennél is több. Megtiszteltetés számunkra, hogy beleegyezett az Alapvető Értékek Kampány fotózásba, és nagyon örülünk azoknak a gyönyörű portréknak, amelyek annak az elképzelésnek a pillanatát rögzítik, ahogy átadja a stafétabotot az unokájának. Mindez nagy jelentőséggel bír a Louis Vuitton számára."

Louis Vuitton plakátokon eddig is számos híresség tűnt fel, láthattuk már többek között Angelina Jolie-t, Sofia Coppolát és édesapját, Francis Ford Coppolát, Keith Richards-ot és Sean Conneryt is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.