Szerepeljen Ön is a következő Harry Potter-filmben!

Szombaton Londonban a Harry Potter-univerzum legújabb darabjához keresnek szereplőket egy bárki számára nyitott válogatáson. A Legendás állatok és megfigyelésük című roxforti tankönyv filmváltozata várhatóan 2016 év végén kerül a mozikba.

Az eredeti sorozat, a Harry Potter sztárjait is ilyen, nyílt válogatáson találták meg a Warner Brothers emberei. Emma Watson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint, vagyis Hermione, Harry és Ron is így indultak el a hírnév felé. A július 18-i castingon egy 8-12 év közötti lányt keresnek Modesty (Szerénység) szerepére – írja a BBC.

„Modesty egy fiatal lány, aki nagy belső erővel és nyugalommal rendelkezik - áll a stúdió szereplőválogatási felhívásában. „Képes rá, hogy belelásson az emberek lelkébe és megértse őket.”

A meghallgatást ExCelben, Londonban tartják július 18-án. Akit kiválasztanak, olyan sztárokkal játszhat együtt, mint Eddie Redmayne, Ezra Miller (Beszélnünk kell Kevinről) és Katherine Waterston (Gengszterkorzó). A forgatókönyvet JK Rowling írta a 2001-es könyve alapján. A történet a Potter könyvek világában játszódik és Göthe Salmander (Redmayne) magizoológus utazásait meséli el.

„Bár a könyv a varázslók és boszorkányok világában játszódik, ahol olyan boldog voltam 17 évig, a Legendás állatok és megfigyelésük nem előzménye és nem folytatása a korábbi köteteknek, hanem a varázsvilág kiterjesztése" - tisztázta Rowling Facebook oldalán.

A fontos művek jelentős szerepeinek nyílt szereplőválogatáson történő kiválasztása eléggé ritka. 2014-ben Bristolban a Star Wars soron következő részének két szerepére harminchétezer reménybeli színész jelent meg. Közülük a Pip Andersen, a 23 éves tauntoni szabadúszót és az amerikai Crystal Clarke-t választották, aki a Royal Conservatoire-ban tanul Glasgow-ban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.